assoft helg

Hej min käraste älsklingsblogg! Förlåt för dålig uppdatering, ska försöka skärpa mig!
   Helgen har varit askul, hade tjejkväll i lördags, med mina älsklingar. Emma, Wilma, Emelie, Elin, Linda, Kajsa, Frida och JULIA var här och alla sov över, förutom Frida. Jättekul kväll verkligen, har bland annat fått höra av en att jag borde bli blåslagen och våldtagen (ni som var med vet ju :) ). Det var verkligen en helt underbar kväll, tack alla sötnosar! Bilder och filmer kommer, har inte fått dom än bara.

P.S: har nu färgat håret, så ni kan inte kalla mig blond längre! :D

PUSS

/Anus/Bob/Hulken

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

keramik, behöver jag säga något mer?

Ja, ni kan ju se själva hur det går till på våra keramik lektioner.



/ Anus/Bob/Hulken

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tack alla sötnosar

Hej alla gullisar! Nu funkar mitt internet igen, tack och lov för det!
     Vill även tacka alla som gratta mig igår och som skrev väldigt massa gulliga saker, tack allihopa. Ni kan verkligen få en att känna sig uppskattad. <3

Ikväll blir det bio med tjejerna, Flickan som lekte med elden, ÄNTLIGEN! Hoppas att den är lika bra som boken. Och imorn blir det tjejkväll, min efterlängtade tjejkväll. Kommer bli så jävla kul! Vi ska antagligen ut vid 00.00 så hör av er om ni vill träffas, men nu ska jag städa lite grann, sen ska jag fixa mig och åka till torp och möta Emelie.
PUSS!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

dingle

Sitter nu hemma hos min kära Julia, i Dingle. Bonneställe, känner mig inte hemma här kan jag säga. Men det är alltid kul att vara med min lilla fis, så det ska säkert bli roligt. Nu ska vi ner till ICA och köpa godis, skriver kanske lite senare. PUSS

/Anus/Bob/Hulken

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SORRY

Hej alla söta små bloggläsare! Om jag nu har någon kvar nu när jag inte har skrivit på jättelänge, ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag har faktiskt inget internet hemme just nu, för 3 suger!!!!
     Helgen var jääävligt kul, fast kanske skulle tagit det lite lugnt, och Emelie också ...
     Sitter nu hemma hos min älsklings Emelie och sprang direkt till datorn, haha. Vi ska kanske göra ett nytt video inlägg tror jag, men vi får se.
     Vem fyller år på torsdag? Jo JAAAG, då blir det torp med Emelie och Sandra. Och imorn ska jag till Dingle till min bästa Julia, ska sova hos henne där ute eftersom jag är ledig på torsdag, finns det någon bättre födelsedagspresent än att vara ledig från skolan? Tror ej det. Men nu ska jag och Emelie gå upp och dricka (vatten).
    P.S: Jag är superkär i Emelis hund! Så jävla söt!

     Just det, jag har fått ett nytt smeknamn .. eller flera, Hulken eller Bob, välj vilket ni vill.
     PUSS

/ Anus/Hulken/Bob



Slänger in en bild på Lissie, Emelis hund.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

skrattar sönder

Hallå där, alla små söta bloggläsare. Sitter här i min säng med my lovely dator i knät och skrattar, åt absolut ingenting. Har något konstigt ryck, som vanligt. Idag har jag inte gjort mycket, varit i skolan bara, ganska tråkig dag faktiskt. Sen gick jag hem, gick ut med min lilla Zero, sen så har jag suttit här, med datorn, hela dagen. Skulle väl egentligen behöva plugga, men jag orkar fan inte. Nu ska jag kolla lite på tv, om det nu är något bra, sen ska jag gå ut med Zero igen tror jag, kanske tar lite bilder då, vi får se.
Jag tror att jag börjar bli sjuk också, har haft skit ont i halsen hela veckan och känner mig allmänt seg, inte kul nu när det snart är helg o fest o älsklingsfisen kommer hem och allt. Nej, jag får knapra i mig en massa halstabletter så går det säkert över. Ska kila till tv:n nu. Puss!

old pic


/ Anus

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

g'night

nu ska jag sova god natt gott folk! höres imorn, puss på er!<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

love hurts,

jag saknar dig, i want you back.
äkta kärlek, finns det?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

idool

Nu har jag precis kommit hem från skolan, har vart på möte segt som faan. Nu ska jag kolla på IDOL, skriver innan jag lägger mig. PUSS!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Nu har jag precis kommit hem, har varit i skolan och nere på staden med Emelie, Sandra och Wilma. Sitter och kollar på Grey's anatomy nu, ska snart möta Sandra och Emelie igen tror jag.

Ganska kul dag i skolan idag, vi låste in Janne och Victoria i skåpen bland annat :)

Bilder och sånt













skriver mer senare :) pussss!

/ Anus

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

morgoontrött

God morgon alla kära bloggläsare. Nu sitter jag i min säng och ska börja göra mig i ordning för skolan, börjar om 45 minuter så jag har egentligen ganska bråttom, men jag kan ju inte gå hemifrån utan att skriva ett litet inlägg här :o
   Idag ska jag ÄNTLIGEN få träffa min lilla fis Julia, som jag inte har träffat på LÄNGE nu! Ska hem till henne efter skolan, jävlar nu har jag glömt att köpa busskort kom jag på, men skitsamma. Hon bor iallafall i Dingle, eftersom hon numera går i skola där, så det har blivit fruktansvärt tomt här i Uddevalla när hon flyttade :(, men nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag börja fixa mig. Puss!

SKA MAN BLI BRUNETT IGEN KANSKE?



Väldigt gammal bild, men jag funderar faktiskt på att färga håret så igen :o

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har ingenting att göra

Hej alla bloggläsare, om jag nu har någon :)
Jag har ingenting att göra, sitter och pratar med Adam (ovanligt), men han är väldigt osocial idag tycker jag. Nu kommer han bli jättesur på mig när han läser detta, men skitsamma. Jag tycker att ni är väldigt dåliga på att kommentera gott folk, måste jag säga. Menmen, nu ska jag lägga mig och mysa med min COLA (LOVE)!!! Puss på er och god natt, ifall att jag inte skriver igen :)<3

/ Anus bananus

VILL TILLBAKA TILL SOMMARLOVET!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

My day

Hallåå, kom precis hem från Jocke. Var där med Emelie och Jockes kompis som hette Andre tror jag, trevligt trevligt. Nu sitter jag och kollar på film och har ganska tråkigt, Emelie gick precis till bussen.

Idag har jag varit i skolan, ganska rolig dag faktiskt. Hade keramik bland annat, jävligt kul vare. Sen gick jag ner till stan med Emma och Hanna, men sen så gick dom så jag satt helt mobbad på kampenhof och väntade på Emelie. Men sen kom Jonte, Janne & Alexander, som satt och var sociala med mig en stund. Sen gick jag upp till torget och mötte Emelie, då gick vi hem till mig och käkade och hämtade pengar sen gick vi till stan och köpte cigg. Där träffade vi Jasmine och hennes kompisar, sen gick jag Emelie och Zero och fikade, mysigt vart det. Efter det så gick jag och Emelie hem till mig igen och fixade oss sen gick vi ner till stan igen och träffade Jocke och Andre, som följde med oss till Willy's och köpte cola och ostbågar. Efter det så gick vi hem till Jocke och tittade på Wipeout och snackade och sånt, sen gick jag och Emelie hem till mig fort som fan för att hon inte skulle missa bussen. Och nu sitter jag här och hatar mitt jäävla sega internet som alltid ska krångla.

Lite bilder och sånt






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har väldigt tråkigt

DAGENS VILL HA: sommarlov
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor, tröja, skinn"jacka"
DAGENS FRISYR: bullee
DAGENS LÅT: Nirvana - Smells like teen spirit
DAGENS PLANER: pluggisdag med emelie
DAGENS DROG: halstabletter har hur ont i halsen som helst

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött som ...

God morgon på er, ska snart iväg till skolan men jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg här. Vilket säkert kommer bli helt onödigt eftersom jag inte har någonting alls att säga, men ändå. Idag ska jag till skolan (suck) och sen ska jag vara med lilla Emelie, så vi ska förmodligen hit och plugga eller hem till henne, vet inte riktigt än. Jag ligger efter som fan i matten så jag måste plugga som en idiot nu, fast jag får aldrig ork till att göra det. Jag är trött precis hela tiden, menmen plugga måste man ändå om man vill komma nånstans här i livet. Nu ska jag göra mig i ordning och springa iväg till skolan, skriver senare PUSS!

Passar på att slänga upp en liten bild på älsklingsemelie också.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Måndagar är alltid lika tråkiga, idag har jag bara varit i skolan sen direkt hem. Skulle egentligen åkt till Wilma, men så blev det ju inte. Och nu sitter jag här och pratar med Adam. Sen ska jag plugga och sova för jag är väldrigt väldigt trött. Puss och gonatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

min lilla fis

Du betyder så jävla mycket, hoppas du förstår det. Ingen har hjälpt mig så mycket som du, du fick mig ur mitt "skal" eller vad man ska säga. När du & jag blev vänner så förändrades mitt liv, hade vi inte blivit det så kanske jag inte ens hade suttit här idag.
     Du är en så jävla underbar person, och du har gjort mig till en mycket bättre person också. Du är en sån vän man aldrig kommer släppa taget om, även fast vi har bråkat mycket så har vi ändå alltid blivit vänner igen, det är nog så det ska va.
      Nu är vi närmare än nånsin och jag vill att det ska fortsätta så, för varje gång jag är ledsen eller mår dåligt så finns du alltid där, du ställer alltid upp och du vet att jag gör det för dig med. Du är en av de få personer jag verkligen kan lita på. Vi har alltid roligt, jag tror aldrig att vi har haft en tråkig stund tillsammans. Har hur mycket minnen med dig som helst och fler ska det bli, kommer aldrig släppa taget om dig min lilla älsklingsfis.
Jag älskar dig!








Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vad tycker ni?

Hallå där, nu har jag ändrat lite granna här på bloggen, eller ganska mycket faktiskt. Vet inte om jag blev sådär jättenöjd, men headern är bara tillfällig tills jag har lite nya bilder och ork & lust att göra en ny. Kommentera och säg vad ni tycker för jag kan behöva lite tips. Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

videoblogg

Hahaha här är mitt och Wilmas första videoinlägg, eller mitt första iaf :)
ENJOY!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

helgen

Hej allihopa, nu är jag äntligen hemma från en riktigt kul helg. Har precis ätit tacos och nu sitter jag och kollar på nån film med mamma. Jag har väldigt dålig humor, för förut när vi satt och åt så skulle jag säga något till mamma och då skulle hon säga till mig att inte prata med mat i mun, men då sa hon fel så hon sa: "Anna, ät inte med mat i mun." Haha, det tyckte jag var väldigt kul, skratta i nästan ihjäl mig.
     Idag har jag varit hemma hos Elin, som jag har sovit hos hela helgen, Daniel kom dit en liten stund också. Sen åkte jag ner till stan och träffade Wilma, och då träffade vi Gentrim och hans kusin, det var ingen höjdare precis. Sen träffade vi Ahad som körde oss hem till Wilma. Efter det så hoppade vi på Wilmas grannes studsmatta i typ två timmar, så jag känner mig tio kilo lättare nu. Mitt knä gick ur led igen förut, för att Wilma ställde sig på det när jag låg på studsmattan, ont som fan gjorde det. För dom som inte vet så har jag en knäskada så mitt knä hoppar ur led ibland, men det brukar vanligtvis hoppa tillbaks ganska fort igen, ganska läskigt är det. Jag och Wilma gjorde även ett videoinlägg, som nog kommer upp här så småningom, annars kan ni se det på Wilmas blogg: http://backtoblack.devote.se . Sen åkte jag hem, och åt tacos.

Igår var jag med Elin hela dagen, vaknade typ 12, sen åt vi frukost sen satt vi och rökte och tjöta en stund, efter det började vi göra oss i ordning, vilket tog ett bra tag, nästan fyra timmar (fråga inte varför). Sen gick vi ner till stan och gick runt lite, vi skulle träffat lite folk egentligen, men det blev inte som planerat. Så vi gick hem och tittade på film istället.








Nu ska jag sova skriver mer imorn, pusss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

lyckad kväll

vart en ganska lyckad kväll faktiskt med kanske lite för mycket o dricka, men kul har vi haft fan (Y)
bilder kommer väl imorn eller nått.

Nu sitter jag hemma hos Elin, med Wilma, Elin och Daniel. Och Wilma äter Elin ur hus och hem, matvrak e hon, min lilla pussgurka. Klockren kommentar hade hon förut när vi satt och snacka om Beyonce
"Anna, vet du vad jag har tänkt på?"
"Nej, tänker du överhuvudtaget?"
"Du är typ som en mamma åt mig"
"Öh, okej ..."
"Aa, för när jag är hungrig köper du mat till mig, och när jag är skyldig någon pengar betalar du det och när jag inte har någonstans att sova så får jag sova hos dig"
Lite konstig är hon allt (a).
Men nu ska vi sova puss och kram.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

såhär är det

Sprid gärna rykten, snacka gärna skit, men ni kanske borde ha lite fakta bakom det först. Jag bryr mig inte om vad folk säger om varken mig, mina vänner eller min familj, det är bara jag och mina närmaste som vet hur allt ligger till. Vissa är så fruktansvärt patetiska som sprider falska rykten bara för att dom inte har något annat att prata om, men visst, tro på alla rykten gör det. Jag bryr mig inte längre om vad folk tycker om mig, jag är den jag är like it or not. Jag måste inte bli omtyckt av alla för att må bra, jag är ganska nöjd med mitt liv och jävligt nöjd med mina vänner och jag står för den jag är och för hur jag ser ut och hur jag beter mig. Jag behandlar andra så som jag vill bli behandlad själv, jag tycker bara det är synd att inte alla andra också gör det.

Idag har jag inte gjort så mycket, har sovit nästan hela dagen, eftersom jag var ledig idag, vi skulle egentligen haft svenska, engelska, matte och fritidskunskap, men eftersom vår svenska och engelska lärare var ledig idag så skulle vi haft rast i nästan tre timmar och de andra lektionerna hade inte gått att flytta på, så vi fick läxa i dom istället så fick vi vara lediga idag, men jag som är så smart glömde naturligtvis alla läxor i skåpet, tummen upp för mig! Men nu har jag iaf duschat och ätit.
     Senare ska jag vara med mina älsklingar, dvs Elin och Wilma, vet inte riktigt än vad vi ska hitta på, men det ger sig väl. Har inte träffat elin på flera veckor känns det som, fast det var väl ungefär en vecka sen tror jag, lång tid. Vi firade vår 15 månaders dag igår, eller vi träffades ju inte igår, men det var vår 15 månaders dag igår iaf, fira får vi väl göra idag tror jag. Och Wilma har jag inte heller träffat på några dagar nu, det är också lång tid, det är det som är det värsta med skolan, man får mindre tid för vännerna. Men nu är det helg och då jävlar ska jag träffa mina pussgurkor. Nu ska jag göra mig i ordning puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bästa

hallå där, nu sitter jag hemma hos gulliswilma vi hade "plugg" dag idag egentligen och jag har gjort ett tal i matte boken så duktiga har vi varit :)
skriver lite senare för nu ska vi snart kolla på IDOL MISSA INTE!!! puss&kram. 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bästa på länge

har precis kollat klart på Slumdog Millionaire, den bästa filmen jag har sett på riktigt länge.
nu ska jag snart sova, skola imorn :/
börjar klockan tio, har sovmorgon varje måndag och varje onsdag, när några i klassen har spanska.
puss & gonatt!


måste ses, för er som inte redan sett den. 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

3

köp aldrig 3 mobilt bredband, det suger.
det är jättesegt och ibland går det inte ens att ansluta, sämsta köpet jag någonsin gjort.
REKOMENDERAS INTE!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

faaan

Här har jag suttit och gjort en header i flera timmar och sen råkar jag trycka på nån jävla knapp och allt försvinner :(
Detta har inte varit min tur vecka precis.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

läs

Jag måste bara säga att jag är så fruktansvärt trött på alla som springer runt och snackar skit om Wilma, jag vet att ni säkert tycker att det inte är mitt problem, men jag blir minst lika sårad som Wilma av att höra vad folk säger om henne. Det är så fruktansvärt omoget att snacka skit om någon man inte ens känner, hur kan ni veta att hon är som ni säger att hon är? Ni har inte ens gett henne en chans att visa er vem hon är, ni tror bara på alla rykten som sprids. Man kan inte snacka skit om någon när man inte ens vet hur personen är, ni dömer bara efter utseendet. Det är det som skiljer mig och Wilma från alla idioter, vi väljer inte våra vänner efter utsidan, vi älskar dom för vad som finns på insidan.


STÅR BAKOM DIG I ALLA LÄGEN

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

kärlek


mycket kärlek på min tröja må jag säga

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

fett skön dag

idag har jag varit med mina älsklingar, och så färgade frida min äckliga utväxt :D
och då passade vi på att färga wilmas också men det blev inte lika lyckad så nu liknar hon en morot igen.
jävligt kul hade vi, snackade och kolla på film och hade det allmänt trevligt. nu sitter jag här och pratar i telefon med bästa wilma, hennes pappa är väldigt rolig faktiskt, men nu ska jag se på film pussssss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

är med fru

TJABBA TJENA hallå.
Nu sitter jag här i mitt vackra välstädade rum med min käraste fru Elin.
Vi ska snart ner till Lajas och fika, göttters.
Ikväll så ska jag plugga som fan, har nämligen engelska och hälsopedagogik förhör imorn, inte kul.
Men nu ska vi fixa oss lite och dra ner på stan en sväng puss på alla läsare (om jag nu hår någon) :)<3.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

moorning

gomorron,
är hur trött som helst har sovit ungefär en timma inatt & nu måste man upp och göra sig i ordning för skolan.
I WANT SOMMARLOOV NUUUUUU

efter skolan ska jag träffa elin som jag inte har träffat på länge nu, vi får väl se vad vi ska hitta på.

puss


mina och elins finfina fötter,
väldigt gammal bild.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

gonatt

nej nu ska jag sova
så gonatt alla söta läsare,
eller alla o alla gonatt MIN SÖTA LÄSARE puss. :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

zero

såhär söta är vi när vi kollar på film och dricker cola

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

saknart

HÅKAN 08
VILL TILLBAAAAAAAKS <3


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

bad day

idag kan man väl verkligen säga att jag inte har gjort någonting, har legat i sängen precis hela dagen.
nu ligger jag fortfarande i sängen och kollar på grey's anatomy (love) och myser med min älskade lilla vovsing Zero


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()